background
www.Roadrunner-Bonaire.com
www.Roadrunner-Bonaire.com www.Roadrunner-Bonaire.com www.Roadrunner-Bonaire.com www.Roadrunner-Bonaire.com www.Roadrunner-Bonaire.com

Kom en geniet de „Caribean-Dream“ en boek ons royaal,comfortabel centraal gelegen vakantiehuisje
   
                                              

Kom en geniet de „Caribean-Dream“ en boek ons royaal,comfortabel centraal gelegen vakantiehuisje
.

U wilt een verzetje op één van de mooiste Karibik-eilanden? Dan is Bonaire de beste keuze.Hier bent u goed.
Het royale karibisch charmante vakantiehuisje heeft plaats voor 4 personen. Het eiland heeft veel te bieden, ontspanning,zon,windsurfen,duiken,snorkeln,kites en nog veel meer. Op Bonaire leven ongeveer 15.000 mensen en 12.000 flamingos. Het eiland is een echt natuurparadijs en natuurbescherming is hier van groot belang.

Het vakantiehuisje heeft 2 slaapkamers inclusive airconditioning,een compleet ingerichte keuken,bad en woonkamer.
Een bijzonder highlight is de buitenhuis liggende eetkamer.
Hier kunt u ontbijten,avondeten of simpel vertoeven.
Vijf minuutjes op stap en u bent in het centrum met supermarkt,shoppingcenter enz. Als u geen zin hebt op shopping gaat u ook maar 5 min. en u bent aan één van de mooiste witte zandstranden.Het kristalklare water nodigt u uit. De kiezelstranden zijn ideaal om te snorkeln en te duiken. Talrijke restaurants bieden u culinaire inheemse,internationale en ook nederlandse specialiteiten.

Deze droom kan al voor 600 US-Dollar per week werkelijkheid worden. Indien u 2 of meer weken boekt krijgt u een excursie met de Twizy gratis erbij.

Binnen 5 min bent u met de auto op het vliegveld.

Wij halen en brengen u graag gratis en gemakkelijk van en naar het vliegveld. Bij de keuze van luchtverbindingen en huurauto´s helpen wij u graag en een parking hebt u natuurlijk ook.

Meer insider-informatie krijgt u ter plaatse.

> Reservering wenselijk

© 2016 www.Roadrunner-Bonaire.com | info@roadrunner-bonaire.com . Kaya Nikiboko Noord 13 . Kralendijk | Bonaire | Internationale Privacywetgeving